Schoonmaakbedrijven

Schoonmaakbedrijf Antwerpen - Gom NV

Schone ruimtes bevorderen het werkplezier, brengen tot uitdrukking dat een bedrijf of organisatie geeft om het welzijn van zijn medewerkers, leiden tot minder ziekteverzuim en dragen bij aan een positief imago. Gom is gespecialiseerd in goed en efficiënt schoonhouden. Onze medewerkers zijn elke dag in het hele land actief om onder meer kantoren, onderwijsinstellingen, productielocaties, publieke ruimten (luchthavens, stations, etc.) en ziekenhuizen vakkundig schoon te maken. Veelal voor gerenommeerde opdrachtgevers.

Bij Gom hoeft u zelf geen verstand te hebben van schoonmaken. Die vakkennis brengen wij graag in. We gaan op uw stoel zitten, beoordelen de gehele locatie, analyseren functie en gebruik, combineren dat met uw pakket van eisen, en stellen aan de hand hiervan een doordacht schoonmaakplan op. Onze medewerkers zien wat verbeterd kan worden aan de oude situatie, signaleren bijzondere factoren, maar ontdekken ook snel welke plekken niet elke keer aandacht nodig hebben om toch aan uw maatstaven te voldoen. Wij denken dus niet alleen met u mee, wij denken vooruit. Zo komen we tot een schoonmaakprogramma waarmee we exact de kwaliteit realiseren die u wenst. Op de meest efficiënte wijze.

Gom NV

Vakgebieden: schoonmaakbedrijf

Gom NV contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Gom NV. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.